Stödstrumpor i regn och snö

Stödstrumpor tillverkas i huvudsak av nylon och bomull, material som är nog så bra men inte alltid de bästa alternativen. När det är riktigt kallt ute, eller vått och regnigt, så är det strumpor i ulls som man vill värma sina fötter med. Ull har en hel mängd olika positiva egenskaper. Ull håller värmen mycket bra, och för att inte frysa vintertid är fötterna speciellt viktiga att hålla varma. Skälet till det är att fötterna är den del av kroppen som är närmast marken, och därför kyls mycket. Det gör det viktigt att ha både bra skor och strumpor på sig när temperaturen kryper ner långt under nollan.

 

Ull – ett kärt problem

Ull är det material som är bäst för strumporna vintertid; det går knappt ens att debattera. Ull håller värmen mycket bra, även när det blir vått, vilket inte kan sägas om många andra material, och dessutom andas det bra. Ändå så hör strumpor i allmänhet och stödstrumpor i synnerhet tillverkade av ull inte till vanligheterna. Det beror för det första på att ull är svårare att hantera än bomull, nylon och liknande material. Vi vet alla vad som händer om vi tvättar kläder av ull i bara lite för varmt vatten, eller om vi torktumlar dem av misstag (max 40°!). De krymper, och då ett av de viktigaste skälen till att stödstrumpor fungerar som de ska är att de klämmer åt rätt där de ska, runt ankeln, och inte lika mycket runt vaden, så blir det ett extra stort problem. Det gäller att ta väl hand om stödstrumpor tillverkade av ull.

 

Stödstrumpor i ull kanske kostar lite mer än stödstrumpor i andra material, och det är inte alltid som den extra värmen är välkommen. Men under vintern och hösten så är det ingen tvekan om att det är värt det!

Skapa dina egna canvastavlor på nätet

Har du som många andra, flertalet vackra foton som du tagit men som bara blir liggandes på ett minneskort eller i mobilen?

I så fall är denna artikel riktad till just dig. För jag tänkte tipsa om att du kan skapa dina egna canvastavlor online av dina foton du tagit med digitalkameran eller mobilen. Nu för tiden håller nämligen mobilkamerorna måttet för att trycka upp korten på stora canvasdukar. Vad som är extra roligt med just egna canvastavlor är att du har konst på väggarna hemma som garanterat ingen annan har. Så länge du använder dig av dina egna bilder så klart.

Webbplatsen jag tänkte tipsa om är canvas-tavlor.nu. Med deras enkla verktyg kan du snabbt och enkelt ladda upp en egen bild för att sedan välja format och effekt som passar och sedan beställa den.

Du kommer att erhålla din canvastavla redan efter några dagar och är du inte nöjd är det bara höra av sig så kommer ni garanterat att komma på en passande lösning.

Du kan skapa dina canvastavlor i mått från 20cm hela vägen upp till runt 120cm. Vill du mot förmodan beställa canvastavlor med större mått än 120 cm så får du skicka ett mail, detta eftersom fraktavgifterna och liknande kommer att variera stort på dessa stora format då canvastavlorna skickas monterade och klara på kilram.

Så varför inte försöka dig på att skapa en canvastavla nu inför jul och se om du gillar det, jag lovar dig, du kommer att bli så nöjd att du kommer beställa en ny canvastavla varje år!

Detta va dagens tips från Internetbutiker.se!

 

 

 

Italiensk Kaffebutik

Ibland när man sitter och surfar runt så hittar man några guldkorn. Butiken www.beanit.se är en kaffe och kaffetillbehörs butik. De hade ett bra utbud av kaffebönor, ese pods och malet kaffe. Riktigt intressant och spännande med produkter som inte finns i Sverige. Hur många har hört talas om ESE pods?

Verkar vara ett väldigt smidigt sätt att kunna göra en espresso på några sekunder. Resultatet skall alltid vara detsamma och smaknivån väldigt hög mot en espresso. Kaffebönorna var också ett härligt sortiment. Colombia Medelin Supremo verkade vara riktigt fina bönor. Bland det malda kaffet fanns det också en hel del för den som inte har en kaffekvarn.

Kaffetillbehör

Bland kaffetillbehören började det riktigt intressant. Chemex Classic var något nytt. Verkar vara en riktigt trevlig kaffebryggare som skall få fram riktigt exklusiva smaker. En produkt som har ett antal år på nacken men har vidareutvecklats. Den är fantastiskt vacker. En Aeropress finns redan i mitt förråd av kaffeprylar. Detta är något av en favorit. Man får verkligen fram riktigt fina smaker och den är lätt att experimentera med. Nivån på kaffe, malningsgrad, hur lång tid kaffet skall dra osv. Ett riktigt rolig bryggare att testa sig fram med.

Kaffekvarn

Önskar man att brygga med en Aeropress rekommenderas det att man skall använda hela kaffebönor. Maler man sina kaffebönor själv blir det en stor skillnad mot färdigköpt malet kaffe. Det bästa med en egen kvarn är att man kan leka loss och testa olika malningsgrad. Med den manuella kaffekvarnen är enkel att plocka med sig och man har den alltid redo för att kunna avnjuta riktigt gott kaffe. Vill man börja dricka godare kaffe och kaffe är ju något vi svenskar dricker en hel del. Så kolla in www.beanit.se om ni letar efter kaffe och kaffetillbehör.  

Köpa presentkort på internet för spa.

Jag satt länge och funderade på vad jag skulle köpa i present till min far och mor, vilket alltid brukar vara riktigt svårt eftersom de nästan har allt som de behöver och det är svårt att få till något speciellt. Men sedan kom jag att tänka på en Spa weekend som kommer göra susen. En avkopplande resa som verkligen sätter sina spår i minnet är något jag tror de skulle uppskatta. Jag tittade runt på olika spa hotell runt om i Sverige och hittade en bra sida som heter www.spaweekendhotell.se som hade samlat alla spa hotell i olika landskap vilket gjorde det enkelt för mig att välja var det skulle åka.

Jag valde att skicka iväg mina föräldrar på en spa weekend till Comwell Varbergs Kurort som hade fått väldigt många fina kommentarer och att det såg mysigt ut men framförallt för att jag älskar västkusten, och det kommer dom också att göra.

Eftersom jag inte visste om de skulle ha behandlingar så valde jag att göra det enkelt för mig och bara köpa ett presentkort så att de enkelt kan lägga till behandlingar när de är på hotellet, på så vis får de vad de vill ha och jag slipper välja mellan olika behandlingar vilket blir lite som en win win situation.

Beställningen gjorde jag enkelt via hotels.com som samarbetar med spaweekendhotell.se och är en av världens största sidor inom bokning av hotell vilket gör att man känner sig otroligt säker. Jag kommer att skriva ett till blogginlägg om hotellet när jag fått lite mer kött på benen efter mina föräldrars vistelse.

Är det något ni undrar över som ni vill att jag ska fråga så tveka då inte att skriva en kommentar eller skicka ett mail så svarar jag direkt jag ser det, i övrigt önskar jag en mycket trevlig dag och må solstrålarna lysa i ditt ansikte!

Köp barnkläder online

I takt med att barnen växer behöver garderoben fyllas på och bytas ut ett antal gånger. Och om du bara vet vilken storlek som är aktuell för dina barn kan du med fördel köpa barnkläderna online och få plaggen hemskickade.

Det kan minst sagt vara ett projekt att få iväg barnen till en galleria eller till en shoppinggata för att sedan strosa och försöka hitta nya klädesplagg som ska följa med hem. Är det dessutom något särskilt tillfälle som till exempel en skolavslutning eller jul och nyår blir det än mer stressande. Man vill ju inte bara ta första bästa alternativ.

Istället för att du ska dra iväg med barnen i släptåg kan du passa på att shoppa barnkläderna online. I dag finns det flera olika butiker på nätet som fokuserar på enbart barnkläder. Men sedan finns det också nätbutiker som erbjuder kläder för både barn, ungdomar och vuxna. Utbudet är mer eller mindre enormt och du kan välja barnkläder från olika märken i olika prisklasser.

Genom att handla barnkläder online i ett brett utbud blir det mycket lättare. Du kan till och med passa på att shoppa loss när barnen har gått och lagt sig och därefter är det bara att vänta tills kläderna har skickats hem till dig. Enklare och smidigare än så blir det egentligen inte!

Handla rea

Hos de flesta nätbutiker finns det en outlet eller någon form av rea. Det är inte heller ovanligt att det finns specialerbjudanden på olika avdelningar. Och för att du ska kunna handla fina barnkläder rea kan det vara värt att ta emot nyhetsbrev från dina favoritbutiker.

I nyhetsbreven som skickas ut får du snabbt reda på vilka barnkläder som är på rea för tillfället så att du slipper surfa in själv på sajterna i tid och otid om det är inte är något alldeles särskilt du är ute efter.

Oftast är barnkläder du köper online billigare än de som finns i butikerna och du kan dessutom jämföra priser på kläderna mellan olika sajter. De flesta nätbutikerna erbjuder också fri frakt och skickar din beställning inom 1 till 3 dagar. Med andra ord så finns det flera olika fördelar med att handla barnkläder via nätet istället för att springa i en massa olika butiker. Skulle det inte passa kan du alltid skicka tillbaka plaggen igen för att få hem en ny storlek av plagget.

InkClub butik

Vi på internetbutiker.se tänkte tipsa om en butik som har det mesta för hemmet och företaget. Inkclub säljer allt från bläckpatroner till hygienprodukter och har blivit en stor aktör inom webhandel på internet.

Inkclub har ofta väldigt bra erbjudanden som gör att du kan spara in mycket pengar bara genom att vara en aktiv “kollare” i din mail och på deras hemsida. För signar du upp dig på deras nyhetsbrev så kommer du bli påmind varje gång ett nytt erbjudande eller rabattkod dyker upp.

Om du inte vill signa för deras nyhetsbrev så kan du enkelt surfa in till rabattkodsidan.se där du kan se aktiva erbjudanden och rabattkoder för InkClub snabbt och enkelt.

Vilka är då Inkclub

Man kan säga att Inkclub är vardagsbutiken för dig, hur irriterande är det inte när små enkla saker tar slut och man måste gå och handla nya. Nu kan du med bara några knapptryckningar få hem grejerna och då med bra fart eftersom beställer du dina produkter innan 16.00 så skickas produkterna samma dag.

Som du och många kanske vet så började Inkclubs resa med att sälja bläckpatroner, men som ni vet så utvecklas branschen och även tekniken i hemmet och många använder sig inte av bläckpatroner längre, vilket gjorde att Inkclub blev tvungna att förnya sig och riktade då in sig på vardagsprodukter.

Idag handlar över 4 miljoner kunder hos Inkclub i 14 olika länder, vilket måste ses som extremt många och företaget fortsätter att gå som tåget. Från December 2011 tog ICA Gruppen över Inkclub och står som 100% ägare.

Så gör som många andra och använd Inkclub som ett förråd på internet som du hämtar saker hos, för så snabbt går det att både beställa och få hem varorna. Glöm heller inte bort att kolla in rabattkodsidan.se för att hitta det bästa erbjudandet till Inkclub.

Oftast brukar det finnas inkclub rabattkod som gör att du kan få en viss procent avdragen direkt i kassan innan du beställer. Då spar du pengar direkt och du kan plocka lite vad du vill i kassan, oftast brukar det vara erbjudanden men då kan du inte direkt välja fritt vad du vill i butiken utan måste då anpassa dig lite efter erbjudandet.

Är det något så tveka då inte att ta kontakt med oss, rabattkodsidan eller InkClub.

Köpt nytt Webhotell

Är det dags för dig att skaffa ett webhotell för din hemsida men inte riktigt vet vilket hotell du ska köpa. Vad håller bra kvalitet idag när allt har blivit så bra överallt, spelar det någon roll vilket webhotell jag har?

Det beror helt på vilken användare du är, är du en nybörjare kanske det är bättre att börja med något enkelt, är du avancerad användare så kanske du har möjlighet att köpa ett webhotell som man kan utveckla lite mer på.

Det webhotell jag vill rekomendera är One.com som erbjuder riktigt bra servrar och står för riktigt bra support, vilket gör att det passar både nybörjare och avancerade användare. one.com finns i flera länder och erbjuder ofta olika rabattkoder och erbjudanden som gör att du som kund kan spara pengar på att köpa ett hotell genom dem. Många brukar inte göra det, utan förlitar sig på att kunden bara köper utan att ge dem något i utbyte.

Hur går det till när man beställer ett webhotell?
Det är superenkelt och fungerar nästan som vad som helst som man kan beställa från internet, för det har du nog gjort vid det här laget. Klicka på beställ och fyll i dina användaruppgifter och vips så är du igång, svårare än så är det inte, och blir inte.

Hur sparar jag då pengar på att handla på one.com

Det gör du genom att gå in på rabattkodsidan.se som är en riktigt bra sida för rabattkoder och erbjudanden. Sök på One.com och klicka sedan in dig på sidan där rabattkodsidan publicerar deras rabattkoder och erbjudanden. Klicka sedan på one.com rabattkod och en rabattkod kommer att visas.

Kopiera koden och gå till one.com igen vid beställningen och klistra in kampanjkoden och rabatten kommer per automatik att dras i kassan och du har nu sparat massor med pengar.

Slö som en idiot

Igår surfade jag runt på internet och degade bort hela dagen och insåg sedan vad jag höll på med. Jag slösade bort flera timmar på att kolla på skit och om jag ändå skulle kolla på TV så kan jag väl ändå försöker se något med bra kvalitet och ha ett större utbud av kanaler att kolla på.

Jag kom att tänka på Boxer och deras erbjudanden är ju hur bra som helst. Just nu har de fri startavgift som har ett värde på 695 kronor, vilket är helt perfekt för mig då jag ville komma igång direkt. Så jag gick in och fyllde i mina uppgifter och valde sedan ett kanalpaket.

Innan jag beställde så surfade jag in på Rabattkodsidan som är en samlingsplats för rabattkoder och erbjudanden för att se om dem hade något publicerat för boxer rabattkod. Vilket de också hade, så jag sparade väldigt mycket pengar på att nappa på det erbjudandet.’

Nu när jag haft Boxer en månad så måste jag säga att jag är toknöjd, jäkligt bra bild eftersom jag nu får in massa HD kanaler samt att jag slipper hålla på och kolla på massa skit vilket underlättar kvällarna.

När du använder en Boxer rabattkod klickar du helt enkelt på Visa rabattkod inne på Rabattkodsidan under Boxers sida förstås. Koden kommer då att ploppa fram och du kan då kopiera den. Sedan går du till Boxer och klickar på gå till kassan för att köpa. Där finns den ett textfält där du klistrar in koden och vips så kommer rabatten att dras i kassan.

Hoppas jag har hjälpt dig med lite tidsfördriv då det nog finns fler än jag som vill ha något att göra på kvällarna. Om det är något med rabattkoder och erbjudandena så kontakta rabattkodsidan så hjälper de nog dig att slutföra ditt köp. Är det något du undrar över kanaler så kontakta boxer direkt, tror inte det blir så lätt för ägarna av rabattkodsidan att hjälpa dig med kanalvalen:)