InkClub butik

Vi på internetbutiker.se tänkte tipsa om en butik som har det mesta för hemmet och företaget. Inkclub säljer allt från bläckpatroner till hygienprodukter och har blivit en stor aktör inom webhandel på internet.

Inkclub har ofta väldigt bra erbjudanden som gör att du kan spara in mycket pengar bara genom att vara en aktiv “kollare” i din mail och på deras hemsida. För signar du upp dig på deras nyhetsbrev så kommer du bli påmind varje gång ett nytt erbjudande eller rabattkod dyker upp.

Om du inte vill signa för deras nyhetsbrev så kan du enkelt surfa in till rabattkodsidan.se där du kan se aktiva erbjudanden och rabattkoder för InkClub snabbt och enkelt.

Vilka är då Inkclub

Man kan säga att Inkclub är vardagsbutiken för dig, hur irriterande är det inte när små enkla saker tar slut och man måste gå och handla nya. Nu kan du med bara några knapptryckningar få hem grejerna och då med bra fart eftersom beställer du dina produkter innan 16.00 så skickas produkterna samma dag.

Som du och många kanske vet så började Inkclubs resa med att sälja bläckpatroner, men som ni vet så utvecklas branschen och även tekniken i hemmet och många använder sig inte av bläckpatroner längre, vilket gjorde att Inkclub blev tvungna att förnya sig och riktade då in sig på vardagsprodukter.

Idag handlar över 4 miljoner kunder hos Inkclub i 14 olika länder, vilket måste ses som extremt många och företaget fortsätter att gå som tåget. Från December 2011 tog ICA Gruppen över Inkclub och står som 100% ägare.

Så gör som många andra och använd Inkclub som ett förråd på internet som du hämtar saker hos, för så snabbt går det att både beställa och få hem varorna. Glöm heller inte bort att kolla in rabattkodsidan.se för att hitta det bästa erbjudandet till Inkclub.

Oftast brukar det finnas inkclub rabattkod som gör att du kan få en viss procent avdragen direkt i kassan innan du beställer. Då spar du pengar direkt och du kan plocka lite vad du vill i kassan, oftast brukar det vara erbjudanden men då kan du inte direkt välja fritt vad du vill i butiken utan måste då anpassa dig lite efter erbjudandet.

Är det något så tveka då inte att ta kontakt med oss, rabattkodsidan eller InkClub.

Köpt nytt Webhotell

Är det dags för dig att skaffa ett webhotell för din hemsida men inte riktigt vet vilket hotell du ska köpa. Vad håller bra kvalitet idag när allt har blivit så bra överallt, spelar det någon roll vilket webhotell jag har?

Det beror helt på vilken användare du är, är du en nybörjare kanske det är bättre att börja med något enkelt, är du avancerad användare så kanske du har möjlighet att köpa ett webhotell som man kan utveckla lite mer på.

Det webhotell jag vill rekomendera är One.com som erbjuder riktigt bra servrar och står för riktigt bra support, vilket gör att det passar både nybörjare och avancerade användare. one.com finns i flera länder och erbjuder ofta olika rabattkoder och erbjudanden som gör att du som kund kan spara pengar på att köpa ett hotell genom dem. Många brukar inte göra det, utan förlitar sig på att kunden bara köper utan att ge dem något i utbyte.

Hur går det till när man beställer ett webhotell?
Det är superenkelt och fungerar nästan som vad som helst som man kan beställa från internet, för det har du nog gjort vid det här laget. Klicka på beställ och fyll i dina användaruppgifter och vips så är du igång, svårare än så är det inte, och blir inte.

Hur sparar jag då pengar på att handla på one.com

Det gör du genom att gå in på rabattkodsidan.se som är en riktigt bra sida för rabattkoder och erbjudanden. Sök på One.com och klicka sedan in dig på sidan där rabattkodsidan publicerar deras rabattkoder och erbjudanden. Klicka sedan på one.com rabattkod och en rabattkod kommer att visas.

Kopiera koden och gå till one.com igen vid beställningen och klistra in kampanjkoden och rabatten kommer per automatik att dras i kassan och du har nu sparat massor med pengar.

Slö som en idiot

Igår surfade jag runt på internet och degade bort hela dagen och insåg sedan vad jag höll på med. Jag slösade bort flera timmar på att kolla på skit och om jag ändå skulle kolla på TV så kan jag väl ändå försöker se något med bra kvalitet och ha ett större utbud av kanaler att kolla på.

Jag kom att tänka på Boxer och deras erbjudanden är ju hur bra som helst. Just nu har de fri startavgift som har ett värde på 695 kronor, vilket är helt perfekt för mig då jag ville komma igång direkt. Så jag gick in och fyllde i mina uppgifter och valde sedan ett kanalpaket.

Innan jag beställde så surfade jag in på Rabattkodsidan som är en samlingsplats för rabattkoder och erbjudanden för att se om dem hade något publicerat för boxer rabattkod. Vilket de också hade, så jag sparade väldigt mycket pengar på att nappa på det erbjudandet.’

Nu när jag haft Boxer en månad så måste jag säga att jag är toknöjd, jäkligt bra bild eftersom jag nu får in massa HD kanaler samt att jag slipper hålla på och kolla på massa skit vilket underlättar kvällarna.

När du använder en Boxer rabattkod klickar du helt enkelt på Visa rabattkod inne på Rabattkodsidan under Boxers sida förstås. Koden kommer då att ploppa fram och du kan då kopiera den. Sedan går du till Boxer och klickar på gå till kassan för att köpa. Där finns den ett textfält där du klistrar in koden och vips så kommer rabatten att dras i kassan.

Hoppas jag har hjälpt dig med lite tidsfördriv då det nog finns fler än jag som vill ha något att göra på kvällarna. Om det är något med rabattkoder och erbjudandena så kontakta rabattkodsidan så hjälper de nog dig att slutföra ditt köp. Är det något du undrar över kanaler så kontakta boxer direkt, tror inte det blir så lätt för ägarna av rabattkodsidan att hjälpa dig med kanalvalen:)